VarroTec B.V.

Uw partner voor al uw glascoating equipment

VarroTec B.V. New MBTC drums - modified suction lances with foot valve, a global specialist and your ‘Hot end Coating Equipment’ supplier in the ‘Containerglass Industry’

VarroTec B.V.   VarroTec   B.V.

5405 BJ   Uden, NL-NB, Nederland - +31.653231651 - info@varrotec.nl

VarroTec B.V. website is loading...

2018, het jaar van Varrotec!

VarroTec, uw specialistische partner en leverancier op het gebied van Hot end Coating equipment voor de containerglas industrie. Met 10 jaar wereldwijde ervaring in het leveren en plaatsen van hoods en spare parts, staan wij garant voor kwaliteit, flexibiliteit, service en een snelle levering uit eigen voorraad. In 2018 hebben wij ons volledig nieuwe pand in gebruik genomen aan de Mandenmakerstraat 8a te Uden. Op deze locatie is tevens ons magazijn gevestigd als ook de uitgebreide werkplaats waarin wij al onze producten produceren, assembleren en testen voordat deze verzonden worden.

Contact

Ons technisch team staat altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden of een geheel vrijblijvend offerte op te stellen.

MBTC drums/Suction lance

Modified suction lance including foot valve for the new higher drums.

Contact

  • SE-pompen

    Wist u dat wij onder andere ook in eigen huis de welbekende SE_5 & SE_ 6 pompen fabriceren! Deze pompen hebben wij in voorraad en staan garant voor een probleemloze toevoer van de MBTC naar uw hoods.

Membraanpompen

Uiteraard leveren wij ook diverse membraampompen van o.a. Jesco, Prominent en LMI, incl. spare parts.

Inschrijven

Wanneer u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, gaat u akkoord met onze Leveringsvoorwaarden!

2018, het jaar van Varrotec!
Vragen? Aarzel niet en contacteer ons vrijblijvend!